Han votat 6154 persones. • Projecte Pati. Escola La Trama

  AMPA Escola La Trama

  508 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  L’escola La Trama està ubicada al centre de la ciutat amb un pati petit i envoltada de pocs espais verds i d’esbarjo. La falta d’espai fa que els infants hagin de desplaçar-se a altres equipaments de manera puntual durant l’any per fer activitats obertes a les famílies (Can Marcet) o bé de manera habitual anant a la pl. del Vallès com a extensió del pati. Aquest projecte té com a objectiu la remodelació dels espais exteriors  per aconseguir un esbarjo de qualitat, sostenible, ecològic, amable i alineat al projecte de l’escola, potenciant les possibilitats educatives/pedagògiques i de lleure, millorar l’ús i la seguretat del pati, adaptar les condicions de l’entorn i desenvolupar un Pla Educatiu del Patí.


  Descripció de la proposta

  Aquest projecte vol garantir un espai per realitzar activitats físiques diverses i on poder fer joc tranquil potenciant l’ús de materials naturals i ecològics ampliant les possibilitats espaials del pati.

  Es proposa crear espais polivalents fent desnivells i sorrals per ampliar la oferta de joc segons les edats. Zones de jocs simbòlic amb elements com casetes, bancs, troncs, taules, cadires, caminets etc. Zona per dissenyar i plantar vegetació variada que cuidaran els infants. Instal·lació de tendals i casetes per adequar l’espai a la climatologia. I finalment desenvolupar un Pla Educatiu de Pati per enriquir l’ús quotidià i garantir una educació ambiental integral.

   Entitats i col.lectius que donen suport a la proposta:

  • Equip directiu i docent de l’escola la Trama
  • Catering Vostra cuina SL
  • UrbaNINS experiències urbanes amb nens i nenes
  • Autoconstructor Plataforma del foment de la autoconstrucció


  Pressupost

  64.000 €  Tornar