Han votat 6154 persones. • Projecte d’adequació de la torre d’en Camaró

  Ethos

  122 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  L’any 2013 l’Associació Ethos instal·la el seu Centre de Dia a la Torre d’en Camaró gràcies a la cessió de l’espai per part de l’Ajuntament de Sabadell. Ethos comparteix la Torre amb l’Associació de veïns del barri, tot i que hi ha una separació física per tal de preservar la intimitat dels usuaris que reben tractament a la nostra entitat.

  L’espai utilitzat per l’associació va ser adequat i millorat l’estiu de 2013 amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’equip tècnic i voluntaris de l’Associació. El pressupost previst era de 40.000 euros que van ser finalment 11.000 euros, gràcies a la tasca dels voluntaris durant tres mesos, que van permetre minimitzar els costos. Des d’aquell moment tant la Junta Directiva com la Direcció van apostar per invertir progressivament en realitzar millores a la Torre (espai municipal).

   

   


  Descripció de la proposta

  Per tal de millorar la infraestructura de la Torre d’en Camaró es dissenya un pla de millora i rehabilitació per període 2013-2017. El pla de millora inclou les següents actuacions: el canvi de finestres per millorar l’aïllament; l’adequació de les parets del pati deteriorades per les filtracions d’aigua; l’arranjament de les goteres de la teulada; l’arranjament del terra del pati superior, amb una capa d’aïllant, ja que té problemes d’humitat; canviar el sòl interior de la seu que està malmès per l’ús; el manteniment de les parets interiors de la primera planta i la millora de l’aïllament ja que l’existència d’un pou en aquesta zona afavoreix les taques d’humitat

  En conclusió, Ethos aposta per la millora dels espais públics, com és la Torre d’en Camaró, per tal d’oferir un servei digne i adequat a la ciutadania  i preservant els esmentats espais afavorint-ne el seu ús al llarg dels anys.

   

   www.asociacionethos.org

   https://youtu.be/ENheqpXajeY


  Pressupost

  35.500 €  Tornar