Han votat 6154 persones. • Millora del parc infantil de la plaça Castanyers

  Associació Esportiva Can Deu

  236 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  La plaça dels Castanyers es va remodelar fa uns anys i es va dotar de font i parc infantil. Dins el parc , la zona de jocs dels més petits s’hi va instal·lar paviment sintètic, deixant a la resta del parc terra de sorra.

  A la pràctica s’ha comprovat que la zona de  sorra  comporta problemes de seguretat i higiene, així com, constant brutícia cap a la zona de paviment sintètic que acostuma ha estar habitualment ple de sorra.

  Creiem que seria important la cobertura total de l’àrea de joc amb paviment sintètic, millorant així la qualitat de l’espai per als nens i nenes del barri.

   

   


  Descripció de la proposta

  Es proposa dotar amb paviment sintètic la totalitat de l’actual parc situat a la Plaça dels Castanyers. Es un espai aproximadament de 14 per 22 metres. L’ús que proposem és l’actual (parc infantil) però millorant-ne el paviment sintètic actual i substituint la part de sorra. Donat que hi ha elements de joc amb alçada de caiguda important (balancí de 4 persones i  gronxador) es considera que el gruix del cautxú hauria de ser mínim de 6 a 8 cm.

  Proposem aprofitar els gronxadors actuals i en cas que el disseny de la plaça ho permetés incorporar-ne algun de nou.

  http://associacioesportivacandeu.blogspot.com.es/

  http://associacioesportivacandeu.weebly.com/


  Pressupost

  34.000 €  Tornar