Han votat 6154 persones. • Millora de les pistes esportives escola Joanot Alisanda

  AMPA Joanot Alisanda

  545 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  L’escola Joanot Alisanda és una escola que fa més de 35 anys que es va construir. Des de les hores s’han realitzat poques millores en les seves instal·lacions esportives.

  L’escola no té gimnàs. Els alumnes fan servir una pista coberta pel sostre i amb els laterals oberts com a gimnàs, però el terra és de ciment i està molt malmès. Al llarg dels anys s’han realitzat obres com el tancament d’un espai per tal de fer una petita sala de psicomotricitat, en aquest procés hi ha hagut maquinaria pesada i materials que han provocat el deteriorament del terra i després no s'ha arreglat.

  El paviment mostra desperfectes com esquerdes, i està aixecat en diversos punts. Quan es fa servir com a pista poliesportiva els nens rellisquen degut al terra tan gastat. I quan es fa servir com a gimnàs, els usuaris es trenquen la roba d’esport i la duresa del terra no permet realitzar totes les activitats.

  El pati consta de tres pistes, una de futbol i dues de basquet. Aquestes pistes també tenen un paviment antic en el qual, alguna vegada, s’han realitzat reparacions puntuals. El paviment mostra esquerdes i està molt gastat, el que provoca caigudes perquè els usuaris rellisquen quan practiquen esports o corren pel pati. També s’observen desnivells deguts al moviment del terra.

   


  Descripció de la proposta

   

  Des de l’AMPA de l’Escola Joanot Alisanda es proposa fer una intervenció en pista coberta i pati de l’escola.

  Pista coberta de l’escola  que fan servir com a gimnàs per activitats escolars, i des de l’AMPA per fer les activitats extraescolars, casals, activitats pels pares i mares, etc.  Aquesta intervenció en la pista coberta consisteix en la instal·lació d’un terra sintètic per tal d’adequar-ho al màxim com a gimnàs i a les necessitats de la comunitat educativa.  Degut al problema de  no ser un gimnàs i ser un espai semi obert, hi ha la casuística que quan plou pot entrar aigua pels costats o fins i tot pel sostre si hi ha goteres. A més a més a l'estiu fa molta calor i l'hivern molt fred, el que provoca uns canvis molt grans de temperatura entre nit i dia i entre els diferents mesos de l'any. Per tot  això la intervenció ha de ser d'un terra específic i un material de col·locació específic.

  Per les pistes del pati es proposa millorar el paviment, arreglant les esquerdes, anivellar el terra i posar un paviment nou.


  Pressupost

  44.000 €  Tornar