Han votat 6154 persones. • Millora de l’accessibilitat del carrer Estrella

  Fundació Privada AVAN

  565 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  La participació en els programes terapèutics i de lleure inclusius, és fonamental per dur a terme la missió de AVAN; millorar la qualitat de vida de les persones amb una malaltia neurològica i la dels seus familiars i entorn. Sovint, l’accés a aquests tractaments resulta difícil per a les famílies, ja que la discapacitat provocada per la malaltia dificulta els desplaçaments fins a la seu on es realitza la rehabilitació.

  El 2013, l’AVAN va traslladar la seva atenció diürna a una nova seu al carrer Estrella; a un edifici construït en sòl municipal, patrimoni de la ciutat.

  Actualment, AVAN està creixent en nombre d’usuaris i serveis. Els beneficiaris directes d’aquest projectes són totes aquelles persones amb una malaltia neurològica que cursa amb discapacitat, que assisteixen a la seu d’AVAN per seu propi mitjà, i poder gaudir de les teràpies que més s’ajustin a les seves necessitat.

  Els objectius bàsics del projecte són:

  • Afermar, facilitat i garantir la participació dels usuaris en les teràpies de rehabilitació que requereixen.
  • Mantenir i augmentar la qualitat d’atenció als nostres usuaris.
  • Avançar cap a la integració plena de persones amb discapacitat física i promoure la millora de l’accessibilitat de la ciutat.
  • Fomentar la supressió de barreres arquitectòniques, urbanístiques i de comunicació per tal que les persones amb discapacitat física puguin desenvolupar de manera autònoma les seves activitats quotidianes.
  • Construir un entorn accessible per donar les mateixes oportunitats a tothom i fer que la discapacitat no sigui un problemes, sinó una diferència.

   


  Descripció de la proposta

  Molts dels usuaris podrien anar a la seu d’AVAN a fer la seva rehabilitació de forma autònoma si s’eliminen les barreres arquitectòniques que actualment existeixen al carrer Estrella. L’eliminació d’aquestes voreres consisteix en adaptar la vorera, fer- la més ample i eliminar barreres arquitectòniques per permetre el pas de vianants a peu, amb caminadors o amb cadira de rodes.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=kgbyiv2GPTU

  http://www.amicsdelaneurologia.org/

  http://www.amicsdelaneurologia.org/index.php/actualitat/noticies/106-necessitem-el-teu-vot


  Pressupost

  40.000,00 €  Tornar