Han votat 6154 persones. • La Llar del Vent caminant cap al futur

  CAE la Llar del Vent

  810 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  El Casal d’Animació i Esplai La Llar del Vent, som una entitat del barri de la Concòrdia que porta funcionant més de 50 anys. L’esplai participa activament en totes les iniciatives socioculturals del barri i la ciutat principalment dirigides a infants i joves i forma part activa del Moviment d’Esplais del Vallès. També formen part de l'entitat i fan ús del local altres seccions del casal: Grup de joves, i colla de Gegants i Gralles de la Concòrdia. I altres entitats externes: músics dels Bastoners de Sabadell, Drac Baldomero de la Creu Alta ...

   

  Actualment l’entitat realitza activitats com l’esplai de dissabte amb nens de 4 a 17 anys, extraescolars a les escoles del barri i Can Llong, casals d’estiu, colònies, sortides, rutes amb joves, cursos i assaigs de música (gralla i percussió). També ens hem plantejat desenvolupar noves activitats, però la qualitat del local on es fan és molt deficient.

   

  Per tant creiem que cal una millora en l’adequació de l’edifici (antics barracons de l’escola Font Rosella) a les exigències actuals del tipus d’activitats que s’hi desenvolupen i a la normativa de les edificacions, sobretot en matèria de sostenibilitat i estalvi energètic. Es vol millorar l’equipament en el que es fan les activitats i obrir-lo a la possibilitat de fer-ne més.


  Descripció de la proposta

  Millora de l’edifici dels barracons del bosc de la Concòrdia, sigui rehabilitant l’actual o construint-ne un de nou. L’edifici constarà de tres sales contigües convertibles en espais polivalents, una sala independent, i un espai per emmagatzemar els gegants. Zona de serveis i gestió formada per espai de secretaria, sala de reunions i dos magatzems, així com els serveis necessaris de lavabos, piques d’aigua, comptadors, i altres instal·lacions.

   

  Entitats que donen suport a la proposta:

  • Gegants i Grallers de la Concòrdia
  • Moviment d’Esplai de Vallès (MEV)
  • Drac Baldomero de la Creu Alta

  https://lallardelvent.wordpress.com/
  http://lallardelvent.org/
  http://mev.cat/

   


  Pressupost

  200.000 €  Tornar