Han votat 6154 persones.



 • Festival de Circ de Sabadell

  Assoc. Cultural SOS Pallassos Perillassos

  Projecte seleccionat!
  531 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - SERVEIS COMUNITARIS -

  L’entitat presenta aquest projecte considerant que, amb la recent instal·lació de La Vela, com a Centre de creació i exhibició de les arts del circ, i la consolidació dels 20 anys de la Fàbrica de creació de les Arts L’Estruch, Sabadell es pot consolidar com la ciutat referent d’exhibició de circ i arts escèniques de Catalunya.

  La situació geogràfica de la ciutat ho afavoreix, tenint al seu voltant un potencial de gairebé tres milions d’habitants entre les dues comarques del Vallès, el Baix Llobregat i el Barcelonès.

  Tot plegat farà que Sabadell disposi d’un projecte de ciutat integrador, mobilitzador i generador d’economia, aglutinador del sector social i cultural de la ciutat. Així mateix, la ciutat serà capaç de fer partícip a tots els sectors socials més desfavorits socialment i econòmicament gràcies a aquest projecte ja que es prioritzarà que els tallers i els espectacles siguin gratuïts per al públic.

   


  Descripció de la proposta

  El Festival de Circ de Sabadell consisteix en un conjunt d’activitats socials i culturals entorn al circ i les arts escèniques. Es treballarà perquè tots els tallers siguin gratuïts per al públic escolar. Excepcionalment, pot haver algun espectacle a taquillatge. Les activitats seran:

  •  Tallers de circ (malabars, xanques, plat xinès, clown...) a les escoles de primària i centres de secundària de Sabadell.
  • Espectacles a tots els districtes de Sabadell  adreçats al públic en general.
  • Col·laboracions amb escoles professionals d’art, confecció, disseny i música.
  • Realització d’un o diversos concursos oberts a la ciutadania.

  Mes informació:

  https://youtu.be/NJ29tWtjYtU

  www.sabacirc.org


  Pressupost

  49.000 €



  Tornar