Han votat 6154 persones. • Camins escolars Trama - Nostra Llar - Pl. Vallès

  AMPA Escola La Trama

  652 vots

  Tornar

  Justificació de la proposta

  - ESPAI PÚBLIC -

  Aquest projecte inclou la resposta a una triple necessitat: dotar l’escola Trama d’un accés segur, establir una ruta de camins escolars per als centres docents La Trama i Nostra Llar (des d’una perspectiva integral), i la salubritat en la relació gossos -usuaris a la Plaça Vallès (utilitzada per veïns i veïnes, per molts nens i nenes de l’escola Nostra Llar i de la llar d’infants Cau-Catau i per usuaris dels centre de dia Vellard).

   


  Descripció de la proposta

  Creació en plataforma única de part del carrer Unió, per solventar els problemes d’accessibilitat existents.

   Al carrer Estrella, fer una zona en plataforma única que englobi els dos edificis actuals de l’Escola Trama, per a solventar la problemàtica de comunicació exterior entre els dos edificis.

  Al carrer Colom, eliminació de part de les places d’aparcament per a fer una ampliació de vorera i permetre el pas accessible dels usuaris.

  Al carrer Vallès, la mateixa solució que al carrer Colom, per a dotar de la qualitat mínima necessària i segura dels alumnes del Nostre Llar cap a la Plaça Vallès, amb la inclusió de dos semàfors.

  A la Plaça Vallès, creació d’un “Pipi-can” que doni resposta a la problemàtica actual entre gossos i defecacions i orins.


  Pressupost

  132.000€  Tornar